Omleta cu spanac la cuptor

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2012 | 4619 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua,
  • o mana de spanac proaspat,oparit si tocat marunt.
  • 1-2 fire ceapa verde,
  • 1 rosie,
  • 2 linguri lapte,
  • putin cascval,
  • sare,
  • piper,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu spanac la cuptor:

Batem ouale si le amestecam cu  laptele,ceapa taiata marunt,spanacul sare si piper dupa gust. In formele individuale de silicon se pune pe fund cate o felie de rosie,se toarna din compozitia pentru omleta,iar pe deasupra se presara cascaval ras. Puteti pune omleta si intr-o forma de yena. Se dau formele la cuptor pentru cca 20-25 de minute,pana se face scoarta deasupra.

Se serveste cu salata de legume proaspete. Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu spanac la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (12)

Rocsi 1

09.05.2012, 23:29

Ce super sunt!!

Aurelia 07_07 1

09.05.2012, 23:37

Ce bunatate

Anett 1

30.03.2022, 18:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]