Omleta de duminica

de Panacris in Cook and smile, 21 Iun 2021 | 3727 vizualizari

 

Mno, duminică de duminică, savuram preparate din ouă la mic-ul dejun. De ceva vreme, mai greu ne adunăm la brunch-ul de duminică 😉că Zmeișorii și-au cam luat zborul. Dar nah azi a profitat, că măcar jumate din familie a fost prin zonă, așa  că am pus de-o omletă faină de duminică în familie! 😉

 

INGREDIENTE

  • Ouă de găină 6 bucăți,
  • Ceapă galbenă 1 bucată,
  • Ardei kapia 1 bucată,
  • Ulei de rapiță 1 lingură,
  • Bacon cca. 100 g,
  • Mușchiuleț afumat de porc cca 50g.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta de duminica:

Ceapa și ardeiul se curăță și taie julien. Într-o tigaie se pune uleiul de rapiță ce se pune la încins, cca. 10 minute la foc mediu, apoi se adaugă bacon-ul și mușhiulețul, tăiat mărunt. Se lasă la gătit cca. 5 minute la foc mediu, semiacoperit.

Ouăle se bat energic și se adaugă peste amestecul de legume, și se lsă la gătit cca. 5 minute pe o parte, apoi încă 5 minute pe partea cealaltă!

Cel mai bine e să aveți o tigaie doublet 😉 nu o să aveți bătaie de cap la întoarcrea omletei! 😉

Omleta se servește fierbinte cu pâine proaspătă și legume de sezon.

 

Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta de duminica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]