Omleta de primavara

de Julie in Aperitive / Garnituri, 20 Mai 2010 | 5148 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o legatura de ceapa verde                                                           
  • o legatura mica de marar
  • o legatura mica de patrunjel
  • 200g cascaval ras                                                  
  • 3 oua
  • sare si piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta de primavara:

Se taie ceapa, mararul si patrunjelul si se amesteca cu ouale batute bine cu un praf de sare si putin piper.

Se pun 2 linguri cu ulei in tigaie iar cand acesta s-a incins adaugam o parte din compozitia de oua.
Din trei oua eu fac trei omlete. Pun cate putin amestec pentru ca omleta sa ramana intreaga si sa o pot intoarce frumos, ca pe o clatita.
Se prajesc omletele si pe o parte si pe cealalta si cand se scot , cat sunt inca fierbinti ,se intinde deasupra cascaval ras si se ruleaza.
Se servesc imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta de primavara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

lia maria 1

21.05.2010, 09:07

arata grozav ai folosit si colorant ?

Julie 1

21.05.2010, 10:09

Nu am folosit colorant! Am folosit oua de tzara! Soacra mea nu stiu ce la da gainilor de fac asa niste oua colorate!
Din cauza culorii am avut si probleme cu copilu'... ca el a zis ca nu mananca " galbineala de-asta" !!!

ramo_cata 1

21.05.2010, 23:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti