Omleta la cuptor

de carmenvlad in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2011 | 6745 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa potrivita
  • 200 g ciuperci
  • 1 cartof fiert taiat cubulete
  •  Cateva masline feliate
  • 30 ml ulei
  • 1 legatura marar verde
  • Sare si piper dupa gust
  • ½ lingurita busuioc uscat  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor:

Se caleste ceapa, ardeiul si ciupercile taiate marunt in 2 linguri ulei. Se condimenteaza cu sare si piper, se presara busuiocul uscat si se adauga cartoful fiert taiat cubulete si maslinele feliate. Se mai lasa pe foc 5 minute. Se tapeteaza o forma cu uleiul ramas si se pune compozitia de ciuperci si cartofi in ea. Se mixeaza ouale cu un praf de sare si se pun peste compozitia din forma. Se da la cuptorul incins iute pentru 10-12 minute. Se scoate de la cuptor si se presara marar verde. Se poate servi cu telemea de vaca sau branza de capra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu piept de pui