Omleta la cuptor cu cartofi

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2013 | 4973 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 100 g cascaval Delaco Sofia
  • 3 cartofi medii
  • 2 linguri crema de branza cu smantana Delaco
  • 1 lingura smantana
  • unt pentru uns vasul
  • ulei
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor cu cartofi:

Cutaram si spalam cartofii, apoi ii taiem cubulete.

Punem o tigaie de ceramica la incins cu putin ulei in ea, si rumenim cartofii pe ambele parti.

La final presaram putina sare, apoi ii scoatem pe un servetel de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.

Intr-un bol punem ouale, crema de branza, smantana, cascavalul dar pe razatoarea cu ochiuri mici, sare si piper dupa gust si omogenizam.

Adaugam cartofii peste amestecul de oua, omogenizam usor apoi punem compozitia intr-un vas uns cu unt.

Dam vasul la cuptorul preincalzit la foc mediu, pana cand omleta se rumeneste usor.

Se serveste calda, cu smantana si/sau salata!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]