Omleta padurarului

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 17 Sep 2013 | 4070 vizualizari

 

Pt un mic dejun rapid, satios si sanatos zic eu, va recomand omletele de la micul dejun. Incerc diferite combinatii si retete care sa ne satisfaca papilele gustative....va las una delicioasa...

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 bucata carnacior
  • 1-2 maini de ciuperci de roua
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri branza feta
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta padurarului:

Carnaciorul se taie feliute si se trage usor la tigaie. Se adauga ciupercile curatate si spalate si se prajesc impreuna la foc iute 2-3 minute. Ouale se bat cu un praf de sare, se toarna peste celelalte in tigaie, putin piper proaspat macinat si radem putina branza feta peste omleta. Dam focul mic, acoperim cu un capac tigaia si lasam maxim 5 minute sa se faca la foc molcom. Serviti cu paine de casa. Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

puteti inlocui painea cu o salata...este la fel de satios si chiar mai delicios

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta padurarului" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din omleta