Omleta pufoasa la cuptor

de scortisoara in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2013 | 5665 vizualizari

 

Un mic dejun perfect!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • sare, piper
  • ulei
  • o cana de iaurt
  • 3 linguri de branza de vaci
  • cas framantat sarat sau cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta pufoasa la cuptor:

Batem cu mixerul ouale pana obtinem un amestec spumos, adaugam sarea si piperul, si celelate ingrediente inafara de cas sau cascaval si amestecam cu o lingura de lemn.

Punem compozitia intr-o tava unsa cu ulei si presaram casul deasupra. 

Dam la cuptor vreo 20 de minute la foc mediu pana se intareste compozitia.

Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

Se pot pune si legume si piept de pui gatit in compozitie, depinde de ce aveti prin camara :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta pufoasa la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

07.06.2013, 22:58

MotanLaOale 1

08.06.2013, 08:34

scortisoara 1

08.06.2013, 13:22

multumeesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]