Omleta taraneasca

de liana_geicu in Aperitive / Garnituri, 14 Noi 2009 | 13419 vizualizari

 

un mic dejun pentru dimineata de toamna.....

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 100 ml lapte
  • 4 ciuperci champignon mici proaspete
  • 2 felii de pastrama de porc
  • 1 ardei capia rosu mai mic
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta taraneasca:

Se spala ardeiul si taie joulien. Ciupercile se decojesc, se scot coditele, se spala si se taie joulien. Pastrama de porc se taie cubulete si se caleste in putin ulei, se adauga si ciupercile si ardeiul si se lasa pana cand se inmoaie.

Ouale se bat bine, se adauga laptele si sarea si se rastoarna in tigaie peste ciuperci, ardei si bucatelele de pastrama si se coc la foc mic.

Cantitatile pot varia in functie de preferinte.

 

 

TIPS-URI

1

Daca in tigaie este prea mult ulei de la calit, e bine sa mai aruncati din el inainte sa puneti oul.

2

Omleta trebuie intoarsa cu grija cu o paleta pentru a nu se farma

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 500 lei
1799.99 lei
1299.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 600 lei
1099.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (10)

fluturas 1

15.11.2009, 00:11

e foarte apetisanta!

Bunica 1

15.11.2009, 08:48

Teo, nu fi carcotasa !Omleta este foarte frumos prezentata.

liana_geicu 1

15.11.2009, 10:24

Nuuu, trandafirul nu are iz electoral, este doar de decor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

ieri la 10:09

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

pe 30.10 la 10:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]