Omleta taraneasca

de liana_geicu in Aperitive / Garnituri, 14 Noi 2009 | 12289 vizualizari

 

un mic dejun pentru dimineata de toamna.....

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 100 ml lapte
  • 4 ciuperci champignon mici proaspete
  • 2 felii de pastrama de porc
  • 1 ardei capia rosu mai mic
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta taraneasca:

Se spala ardeiul si taie joulien. Ciupercile se decojesc, se scot coditele, se spala si se taie joulien. Pastrama de porc se taie cubulete si se caleste in putin ulei, se adauga si ciupercile si ardeiul si se lasa pana cand se inmoaie.

Ouale se bat bine, se adauga laptele si sarea si se rastoarna in tigaie peste ciuperci, ardei si bucatelele de pastrama si se coc la foc mic.

Cantitatile pot varia in functie de preferinte.

 

 

TIPS-URI

1

Daca in tigaie este prea mult ulei de la calit, e bine sa mai aruncati din el inainte sa puneti oul.

2

Omleta trebuie intoarsa cu grija cu o paleta pentru a nu se farma

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

fluturas 1

15.11.2009, 00:11

e foarte apetisanta!

Bunica 1

15.11.2009, 08:48

Teo, nu fi carcotasa !Omleta este foarte frumos prezentata.

liana_geicu 1

15.11.2009, 10:24

Nuuu, trandafirul nu are iz electoral, este doar de decor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

ieri la 13:30

Supă cremă de conopidă - Deliciu fin și cremos

ieri la 10:24

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din legume cu kaizer