Omleta taraneasca

de Denissa in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2012 | 3918 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • cas proaspat
  • sunculita afumata
  • 1 ceapa
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta taraneasca:

Ceapa taiata pestisori se pune la calit intr-o tigaie cu putin ulei.

Separat se bat ouale cu sare si piper. Peste se adauga casul taiat cubulete.

Dupa ce ceapa este putin aramie se pune si sunculita taiata fasii. Se lasa sa se prajeasca putin si se adauga amestecul de oua si cas.

Ca sa se faca si in partea de deasupra se baga la cuptor sau se pune deasupra tigaii un capac.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta taraneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei cu urda si marar