Omleta taraneasca la Multicooker

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 17 Sep 2014 | 4923 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 3 carnaciori afumati
  • o ceapa alba
  • o jumatate de ardei capia
  • o legatura marar proapat
  • un praf de sare si un praf de piper
  • doua lingurite cu amidon
  • o lingurita ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta taraneasca la Multicooker:

Ardeiul si ceapa le curatam si taiem si le punem de-o parte. Carnaciorii ii portionam. Separat batem ouale cu sare, piper si amidon peste care am pus mararul tocat marunt. 

In oala aparatului multicooker am pus o ligurita ulei, sedam din  Menu programul Fry pentru 7 minute, dupa care punem ceapa, ardeiul si carnaciorii si lasam la calit cca 7 minute. Cand acestea s-au calit bine adaugam ouale batute. Lasam in continuare pe Fry pentru 5-7 minute  minute, dupa care invartim omleta pe partea cealalta. Cand este gata se deconecteaza aparatul de la curent si se scoate omleta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta taraneasca la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu ciuperci (MULTICOOKER)