Orez a la Canton

de vero_closca in Mancaruri cu carne, 16 Sep 2010 | 6409 vizualizari

 

este o reteta pe care am preluat-o din" Bucatarul tau" si am adaptat-o putin dupa gustul meu...

 

INGREDIENTE

  • 1 cescuta orez
  • 3 cesti supa de legume
  • 50 g unt
  • 200-300g carnaciori (eu am folosit banateni)
  • 2 oua
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez a la Canton:

orezul se spala in mai multe ape si se pune la fiert cu cele 3 cesti de supa si un praf de sare.carnaciorii se prajesc putin in unt si se scot pe o farfurie si se pastreaza la cald. in untul ramas in tigaie se pune orezul fiert si se amesteca de cateva ori.

ouale cu piperul se bat,se amesteca cu orezul incet ,lasand tigaia pe foc pana se coaguleaza oul si compozitia devine omogena.

orezul se serveste alaturi de carnaciori,presarat cu patrunjel verde(sau ceapa verde tocata fin).

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez a la Canton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

RODIMUR

234 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale speciale