Orez cu cascaval si sos de rosii

de Miha in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2011 | 7972 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cescute orez
  • 100 g unt
  • 150 g cascaval
  • 1 pahar suc de rosii
  • sare si piper
  • patrunjel uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu cascaval si sos de rosii:

Orezul se spala in apa rece. Se clateste de cateva ori, frecandu-l usor intre degete.

Se pune utul la topit intr-o tigaie, apoi se pune orezul si se amesteca. Se toarna 2 cesti de apa (sau cat e necesar sa fie orezul acoperit) se sareaza si pipereaza dupa gust si se lasa sa fiarba acoperit, la foc mic. Cand apa a scazut si orezul este fiert se adauga sucul de rosii si cascavalul. Se omogenizeaza, apoi se toarna intr-un vas termorezistent uns cu unt si se da la cuptor pentru 10 minute.

Se scoate din cuptor si se presara cu patrunjel. Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu cascaval si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga umpluta