Orez cu gogosari

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2014 | 5031 vizualizari

 

Inca o garnitura din orez, deosebit de aromata si buna . Eu o prefer alaturi de peste prajit, dar se poate folosi la aproape orice tip de carne si peste.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani orez
  • 4 cani supa de pui
  • 1 ceapa mica
  • ulei de masline
  • 1 ardei gras rosu mare
  • sare, piper, coriandru verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu gogosari:

Tocam marunt ceapa si o punem la calit cu ulei de masline. Gogosarul se taie fasii mici sau cubulete. Il aduagam la ceapa si calim bine, pana se inmoaie.

Adaugam orezul (car enu trebuie spalat deloc) si amestecam pana se omogenizeaza toate ingredientele si turnam supa fierbinte. Eu am facut din apa fierbinte cu cub knorr de carne de pui. Adaugam sare si catre final piper alb macinat . Cand orezul este fiert se toaca marunt frunze de coriandrul Acestea ii dau o aroma minunata.

Stingem focul si acoperim pentru 3-4  minute inainte de a servi. 

TIPS-URI

1

Puteti folosi si ardei de alte culori. Important este in primul rand gustul minunat pe care ardeii il dau acestui pilaf de orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu gogosari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez dupa metoda Iraniana