Orez cu legume si aripioare de pui

de violeta30 in Pui, 29 Mar 2016 | 4048 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 aripioare de pui
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 dovlecel mic
  • 1 morcov
  • 400 gr rosii in bulion
  • 1 cana de orez
  • sare
  • condimente
  • 2-3 linguri ulei pentru calit legumele
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu legume si aripioare de pui:

Oparim aripioarele de pui si le punem intr-o tava ceramica si le condimentam.

Calim legumele intr-un vas cu putin ulei, adaugam apoi orezul spalat si scurs de apa, adaugam sare, piper, alte condimente dupa preferinte, iar la sfarsit punem rosiile in bulion si o cana de apa. Lasam putin sa se umfle orezul. Amestecul il rasturnam peste aripioare si dam la cuptor pana se rumeneste, iar aripioarele sunt facute.

Se presara patrunjel proaspat pe fiecare portie.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume si aripioare de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ceva bun