Ostropel cu carne de curcan reteta romaneasca traditionala
O mancare romaneasca autentica, simplu de facut si buna de te lingi pe degete.
INGREDIENTE
- Ingrediente Ostropel cu carne de curcan reteta romaneasca traditionala
- 500 g carne de curcan
- o ceapa
- 4-5 catei de usturoi
- o lingura cu pasta de tomate
- 300 ml suc de rosii
- o frunza de dafin
- boia dulce
- cimbru
- sare
- piper
- 50 ml ulei
MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel cu carne de curcan reteta romaneasca traditionala:
Cum se prepara Ostropel cu carne de curcan reteta romaneasca traditionala
Mai intai am fiert carnea in oala sub presiune cu un praf de sare, ceapa tocata si o frunza de dafin.
Am incins uleiul intr-o cratita si am calit usturoiul zdrobit.
Am adaugat pasta de tomate si sucul de rosii si le-am lasat sa dea cateva clocote.
Am pus carnea, am turnat zeama in care a fiert cat sa o acopere ,am condimentat cu cimbru, boia, sare si piper si am dat cratita la cuptor pentru 10-15 minute.
Se serveste cald alaturi de o mamaliguta, piure sau o salata. Recomandam si friptura de curcan.








































