Ostropel de pui

de oanapl in Pui, 27 Feb 2017 | 5327 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe de pui
  • 3 cepe medii
  • 1 ardei gras mare
  • o conserva de rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 foaie de dafin
  • 50 ml vin alb
  • 50 ml apa/supa de pui
  • 1 lg faina (optional)
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Pui carnea intr-o tava la cuptorul preincalzit, condimentata cu sare si piper, pentru cca. 40 de minute.

Intre timp, calesti ceapa tocata solzi in 2 linguri de ulei, pentru 5 minute si adaugi ardeii taiati cuburi mari. Lasi pe foc inca 5-10 minute. Adaugi sare, piper, rosiile din conserva (taiate bucati daca sunt intregi), boia, foaia de dafin, vinul si supa de pui. Omogenizezi totul si adaugi si carnea peste sos.

Lasi sa fiarba cca. 20-30 de minute. In ultimele 5 minute, adaugi usturoiul pisat si optional, faina amestecata cu putin sos.

 

Servesti ostropelul cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]