Ostropel de pui

de -Licurici- in Pui, 3 Noi 2017 | 9363 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe dezosate de pui
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 3 linguri bulion
  • 200 ml vin roze sau alb
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 capatana mica de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • patrunjel.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Pulpele se taie pe jumatate, se pun pe foc cu 2 linguri de ulei si 3 de apa, se pune capacul si se lasa pana se patrund bine, adaugand din cand in cand apa.

Se rumesc pe ambele parti, apoi se adauga ceapa tocata marunt si morcovul taiat cubulete.

Se lasa cateva minute, pana se inmoaie legumele, apoi se adauga bulionul, vinul, 600 ml de apa, foaia de dafin, sare si piper.

Se pune capacul si se lasa sa fiarba 35 min, apoi se adauga usturoiul tocat marunt si se mai lasa 10 min.

La sfarsit, se adauga patrunjel tocat.

Se poate servi cu mamaliga sau piure de cartofi. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

madi_marin 1

04.11.2017, 12:54

de cand nu am mai mancat....! chiar mi-ai facut pofta!

Rahela Velicu 1

04.11.2017, 18:20

Rocsi 1

05.11.2017, 18:49

Sa imi pui o portie calda ca vin la masa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copanele si piept de pui in sos bechamel picant