Oua de prepelita cu sos de branza si sunca

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 13 Sep 2012 | 4351 vizualizari

 

Acesta varianta a fost cea mai apreciata!;) Reteta din aceeasi carte!

 

INGREDIENTE

  • oua de prepelita 16 bucati, ·
  • unt 30 g, ·
  • faina 30 g, ·
  • zeama de supa sau apa 250ml, ·
  • lapte 250 g, ·
  • cascaval Delaco ras 200 g,
  • sunca de Praga 200 g ·
  • sare iodata, ·
  • piper alb proaspat macinat,
  • zeama de lamaie 1 lingura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua de prepelita cu sos de branza si sunca:

Ouale se pun la fiert in apa rece cu putina sare, si se lasa, cca. 5 minute dupa ce incepe sa clocoteasca apa. Intre timp untul se topeste, se adauga faina, zeama de supa sau apa, laptele si se amesteca energic, pana se omogenizeaza sosul, lasandu-se la foc mic, amestecand incontinuu cca. 5 minute. Sosul obtinut se asezoneaza cu sare, piper alb, zeama de lamaie, cascaval ras si sunca tocata marunt. Ouale se servesc in  sos de cascaval si sunca. 

TIPS-URI

1

oula de prepelita se pot inlocui cu oua de gaina, dar se va micsora cantitatea

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de prepelita cu sos de branza si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Soufflé cu cascaval si condimente