Oua pane

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2012 | 3653 vizualizari

 

Ce facem cu ouale de dupa Paste? Oua pane!

 

INGREDIENTE

  • -5 oua
  • 1-2 linguri faina
  • -1 ou crud
  • -3 linguri pesmet
  • -ulei pentru prajit
  • Optional:
  • sos marar ( 1 iaurt, 2 catei usturoi, ½ legatura marar)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua pane:

1. Se curate ouale de coaja, apoi se trec prin faina, ou batut si pesmet. Pentru a obtine ocrusta mai groasa treceti oul fiert de doua ori prin ou si pesmet.

2. Incingeti uleiul, apoi puneti pe rand ouale la prajit.

3. Scoateti ouale prajit si punet-le la scurs pe servetele absorbante.

4. Serviti ouale calde, cu un sos de iaurt, usturoi si marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mamaieelena 1

17.04.2012, 18:37

bun

Maria68 1

18.04.2012, 12:43

Sim0na 1

18.04.2012, 22:02

Ce-mi plac...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gustare cu oua condimentate