Oua rosii... verzi si albastre

de corina241 in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2012 | 5508 vizualizari

 

HRISTOS A INVIAT!!!!

 

INGREDIENTE

  • 20 oua
  • apa
  • sare
  • vopsea de oua
  • otet

decor:

  • ulei de floarea soarelui
  • frunze de patrunjel
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua rosii... verzi si albastre:

Scoatem ouale din frigider cu cateva ore inainte sa le punem la fiert.Le degresam cu apa cu detergent de vase.Le stergem bine si apoi le punem la fiert in apa cu sare.

cand s-au fiert le lasam sa se raceasca,apoi luam un ciorap ,legam la capat si aplicam cate o frunza sau 2 de patranjel ,apoi legam la capat ciorapul si scufundam in apa colorata conform instructiunilor de pe pachet.

Pentru un luciu natural,ungem cu un servetel curat cu putin ulei ,fiecare ou in parte.

Sa aveti un Paste Fericit!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua rosii... verzi si albastre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]