Oua scotiene

de gaby_gabytza in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2013 | 5684 vizualizari

 

am luat reteta de pe GoodFood

 

INGREDIENTE

  • 6 oua fierte
  • 300 g carne tocata
  • 1 lingura mustar
  • 1 ou
  • patrunjel
  • boia de ardei
  • sare
  • piper
  • uns
  • faina
  • pesmet
  • oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua scotiene:

 

Fierbem ouale 10 minute dupa care le punem in apa rece.Le curatam de coaja si le dam prin faina.

Amestecam carnea tocata cu mustarul si oul batut.Adaugam patrunjelul taiat,boia de ardei,4 linguri faina,sare si piper dupa gust.Le amestecam bine impreuna.Impartim compozitia in 6.

Punem o bucata pe o folie alimentara(lasandu-i libertate sa se intinda)si il intindem usor.Desfacem o parte a foliei si punem oul in mijloc dupa care cu ajutorul foliei il impaturim in carne dupa care dam folia jos.Asa procedam cu toate ouale si restul de compozitie.

Dupa dam oul prin faina grau-oua batute si pesmet.Le punem in baie de ulei incins si le prajim la foc mic

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua scotiene" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]