Oua umplute

de gyorgy in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2013 | 8489 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oua fierte
  • pateu de ficat
  • maioneza
  • patrunjel
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale fierte le vom taia pe jumatate si vom scoate galbenusurile intr-un bol.

Galbenusurile se vor pisa foarte bine, dupa care vom adauga pateul de ficat, o lingura mare de maioneza si patrunjel tocat.

Amestecam bine pasta rezultata si umplem albusurile cu aceasta pasta.

Asezam jumatatile de ou pe un platou uns cu maioneza si ornam dupa imaginatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive