Oua umplute cu capere

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 1 Iul 2014 | 4358 vizualizari

 

Un mic dejun satios si delicios :) dar perfecte si pentru o masa festiva.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 3 capere
  • ceapa verde
  • 1 lingurita maioneza
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu capere:

Ouale se pun la fiert in apa rece.Cand apa a inceput sa fiarba le mai lasam inca 7 minute dupa care le trecem sub jet de apa rece.Astfel ouale se vor decoji mai usor.

Curatam ouale de coaja si le taiem in jumatate pe lungime.

Intr-un castron punem galbenusurile ,caperele spalate de sare,ceapa verde spalata si tocata marunt,maioneza si sare dupa gust.

Amestecam bine ingredientele pana obtinem o pasta cremoasa.

Umplem jumatatile de albus cu crema de galbenus si capere.

Ornam cu frunzulite de patrunjel si servim.

Daca nu se servesc imediat,le pastram la frigider.

TIPS-URI

1

Cantitatea de ceapa nu am trecut-o deoarece poate varia dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pate si ciuperci