Oua umplute cu capere

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 1 Iul 2014 | 3981 vizualizari

 

Un mic dejun satios si delicios :) dar perfecte si pentru o masa festiva.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 3 capere
  • ceapa verde
  • 1 lingurita maioneza
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu capere:

Ouale se pun la fiert in apa rece.Cand apa a inceput sa fiarba le mai lasam inca 7 minute dupa care le trecem sub jet de apa rece.Astfel ouale se vor decoji mai usor.

Curatam ouale de coaja si le taiem in jumatate pe lungime.

Intr-un castron punem galbenusurile ,caperele spalate de sare,ceapa verde spalata si tocata marunt,maioneza si sare dupa gust.

Amestecam bine ingredientele pana obtinem o pasta cremoasa.

Umplem jumatatile de albus cu crema de galbenus si capere.

Ornam cu frunzulite de patrunjel si servim.

Daca nu se servesc imediat,le pastram la frigider.

TIPS-URI

1

Cantitatea de ceapa nu am trecut-o deoarece poate varia dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele din linte de post

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua umplute cu crema de branza si jambon