Oua umplute cu hrean

de Lavinia in Aperitive / Garnituri, 31 Dec 2012 | 5200 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 13 oua fierte tari
  • 1 hrean potrivit
  • 1 lingura mustar
  • 350-400 ml ulei
  • gogosar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu hrean:

Taiem ouale in 2 si scoatem galbenusurile la fiecare.Din 2 galbenusuri,mustar,putina sare si ulei facem maioneza.

Hreanul il dam pe razatoarea mica si il amestecam cu restul galbenusurilor, sare dupa gust si 2/3 din maioneza. Umplem fiecare albus cu pasta de hrean si decoram cu maioneza si gogosar.

Este un aperitiv de efect si foarte gustos!Nu lipeseste niciodata de pe masa de sarbatoare!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu hrean" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

Lau 1

31.12.2012, 19:53

Rocsi 1

01.01.2013, 12:01

Nu am mai servit pana acum

Lavinia 1

01.01.2013, 15:02

Rocsi sunt delicioase mai ales daca prepari dinainte hreanul cu putin zahar si apa sau supa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu branza