Oua umplute cu pasta de pateu

de diana_k in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2014 | 10853 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 100 g pateu de pasare
  • 1 lingurita de mustar
  • 3 linguri mari de smantana
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie
  • 1 ceapa rosie mica, optional
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu pasta de pateu:

1. Fierbem ouale tari timp de 10 minute in apa cu un praf de sare sau otet ...pentru a prevenii craparea lor.

2. Reci le curatam de coaja si le taiem in doua pe lungime.

3. Scoatem galbenusurile le punem intr-un castron impreuna cu pateul, smantana si mustarul. Amestecam bine compozitia cu dosul unei furculite pana devine cremoasa, dam gust cu sare, piper si zeama de lamaie.

4. Umplem albusurile cu aceasta compozitie, le asezam pe un platou si ornam dupa imaginatie.

Eu am pus si rondele de ceapa rosie, cine doreste o poate pune rasa chiar in umplutura .

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pasta de pateu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua umplute - reteta cea mai simpla