Oua umplute cu pateu de porc

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2013 | 5202 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 cutie mica de pateu porc bucegi
  • sare,piper
  • ulei
  • maioneza(4 linguri)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu pateu de porc:

Se pun ouale la fiert timp de 4-5 minute (cat sa fie tari). Se curata de coaja si se taie pe lung. Galbenusul de ou de pune intr-un castron si se sfarama bine cu o furculita. Se adauga pateul, se amesteca foarte bine, impreuna cu putina sare, piper si 2 linguri de maioneza. Se umple fiecare bucata de albus de ou, iar cu maioneza ramasa se orneaza. Se lasa la rece timp de 30 minute dupa care se pot servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pateu de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv clatite cu pate si cascaval