Ouă umplute "fashion"

de simonacallas in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2014 | 15363 vizualizari

COMENTARII (20)

Borgia 1

27.02.2014, 08:40

Ceva "altfel". Felicitari!

_Alina_ 1

27.02.2014, 08:42

Lau 1

27.02.2014, 08:47

MotanLaOale 1

27.02.2014, 09:01

ianculubita 1

27.02.2014, 09:25

ce frumoase sunt!!!de retinut!!

Lavinia 1

27.02.2014, 09:59

ce frumos

Pushaa 1

27.02.2014, 11:04

foarte frumusele!

simona72 1

27.02.2014, 11:08

De mare efect!

Rocsi 1

27.02.2014, 12:31

Cat de frumoase

mihaelar63 1

27.02.2014, 18:10

Faine colorate asa . Eu planuiam sa colorez oua de prepelita cand voi avea musafiri copii

simonacallas 1

28.02.2014, 07:37

Va multumesc mult tuturor.

Bya Ralu 1

02.03.2014, 06:58

cat de super arata!bravo

simonacallas 1

02.03.2014, 07:35

Multumesc frumos, Bya

laura_n 1

02.03.2014, 13:12

de efect!

portiadelumina 1

09.03.2014, 17:05

Gust şi culoare,proporţie şi savoare. Arată frumos, Simona!

simonacallas 1

09.03.2014, 21:44

Laura, Padre, va multumesc mult

feliciacristea46 1

16.04.2014, 23:47

si cum pui ouale, fierte inainte ,sau nu, cu coaja sau fara ? nu se intelege!

simonacallas 1

17.04.2014, 05:55

Prima fraza din modul de preparare este: "Ouăle se fierb tari şi se curăţă de coajă." Deci, asta e primul lucru care se face. Eu cred ca am explicat destul de clar

Sylvia 1

17.04.2014, 09:33

super ideea o sa o pun in practica si eu

simonacallas 1

18.04.2014, 16:09

Multumesc mult, Sylvia. Aprecierea ta ma onoreaza

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu ton, rosii si mozzarella