Oua vopsite cu foi de ceapa si sfecla rosie

de jolygina in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2016 | 9190 vizualizari

 

 
Reteta de Paste 
Din cauza piticului cel mic am vrut sa vopsesc oua mai natural asa sa nu intre colorant in ele

 

INGREDIENTE

  • foi de ceapa
  • 2 sfecle rosii
  • apa
  • 1 lingura de sare
  • 2 linguri de otet
  • un dres
  • frunze pentru decorat
  • 20 oua albe
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua vopsite cu foi de ceapa si sfecla rosie:

Am spalat frunzele de ceapa cam de la 20 de cepe si 2 sfecle mai maricele le am taiat cuburi si le am pus la fiert intr o oala de 3 litri 

Am pus jumatate din frunze si o sfecla in oala sarea si otetul am asezat ouale in dres cu frunzulite si le am pus peste frunze apoi am asezat restul de frunze si cea cealalta sfecta taiata cuburi .

Am acoperit cu apa calduta dupa care le am pus la foc mic .

Le-am lasat sa fiarba circa 20 de min din momentul in care a inceput sa fiarba apa 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua vopsite cu foi de ceapa si sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mozzarella pane la cuptor cu salata calda de linte cu ceapa caramelizata