Pachetele cu ricotta

de - Andreea - in Dulciuri, 27 Apr 2014 | 2937 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina alba
  • 250 ml lapte
  • 200 gr zahar
  • 1 cub drojdie proaspata
  • 6 linguri ulei
  • 250 gr ricotta
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu ricotta:

Punem laptele la incalzit impreuna cu 100 gr zahar si drojdia proaspata. ( laptele trebuie sa fie cald,nu fierbinte)

Cernem faina si o punem intr-un bol.Adaugam laptele si incepem sa framantam adaugand putin cate putin uleiul.

Framantam pana obtinem un aluat elastic si nelipicios.

Acoperim bolul si lasam la dospit la loc cald.

Separat amestecam ricotta cu oul si restul de zahar .

Cand aluatul a crescut il mai framantam putin si apoi il intindem cu ajutorul unui sucitor.

Taiem dreptunghiuri pe care punem din compozitia de branza.

Inchidem marginile cu ajutorul unei furculite.

Dam la cuptorul incins la 180 grade pana se rumenesc frumos la suprafata.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu ricotta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Bunica 1

27.04.2014, 13:05

Bun,bun!

Bya Ralu 1

27.04.2014, 13:06

bune

MIUTA 1

27.04.2014, 13:42

Foarte bune !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

la 11:51

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu gem