Pachetele de branza feta la gratar

de alice_ciobanu in Aperitive / Garnituri, 28 Iul 2011 | 3842 vizualizari

 

Pentru unii poate constitui un fel principal la gratar... pentru altii doar o completare a carnii de pui sau porc fripta pe gratar. Noi am servit-o alaturi de un piept de pui picant la gratar, o reţeta cu care am participat, alaturi de alţi bloggeri, la invitatia lansata de gustos.ro luna aceasta "Cu bloggerii la gratar".

 

INGREDIENTE

  • pentru pacheţelele de branza feta 
  • 300 gr branza feta
  • 2 rosii 
  • 150 gr dovlecel
  • 2 catei usturoi
  • 3 linguri ulei masline
  • putin busuioc maruntit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele de branza feta la gratar:

Se pregatesc si pachetelele de branza feta astfel: rosiile si dovlecelul se spala si se taie in felii de grosime potrivita. Branza feta se taie in 4 felii. Se rup 4 bucati de folie de aluminiu si se ung cu putin ulei de masline. Pe fiecare folie se pune cate o felie de branza acoperita cu felii de rosii, dovlecel si unse cu ulei de masline in care s-a pus usturoiul pisat. Se strange folia, apasand bine marginile foliei si pachetelele rezultate se dau la rece cat timp se pregateste gratarul.

Cand jarul este numai bun se pun pachetelele de branza feta si se lasa pentru vreo 10 minute.

Se desfac in momentul servirii alaturi de carnea pe care voi ati pregatit-o la gratar si se presara putin busuioc maruntit.  Pofta mare sa aveti!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele de branza feta la gratar" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1000 lei
2999.99 lei
1999.99 lei

COMENTARII (12)

divainbucatarie 1

29.07.2011, 08:11

alice_ciobanu 1

29.07.2011, 09:47

saru'mana

Cris2711 1

31.07.2011, 13:21

si noi facem tot felul de aperitive pentru gratar

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Bulz ca la Bran