Pachetele de toamna

de kamy in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2010 | 5578 vizualizari

 

Am invatat multe de pe acet site...printre care...sa fiu econoama....asa ca m-am uitat prin frigi si am dat de niste...resturi de sunca,cas de carne si cascaval.Am si o foaie de aluat foietaj,am si niste forme pe care nu le-am folosit demult asa ca mi-am propus sa fac niste ....pachetele

 

INGREDIENTE

  • o foaie aluat foietaj
  • 2 felii sunca presata
  • 1 bucatica de cas carne
  • 2 felii cascaval
  • o mana mazare
  • 1 ou
  • susan
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele de toamna:

Sunca,casul si cascavalul l-am taiat cubulete marunte si le-am pus intr-un castron impreuna cu o mana de mazare,am pus putin piper si cimbru(imi place cimbrul ff mult)

Foaia de aluat dupa ce s-a dezghetat am presarat-o pe o parte cu mult susan,am taiat-o cu forma(puteti sa taiati cercuri cu un pahar)in mijloc am pus cu o ling.putin din compozitia din castron,am umezit marginile cu apa si le-am lipit bine.Am pus pachetelele in tava de aragaz unsa si infainata,le-am dat cu ou batut bine cu sare si le-am bagat la cuptor pt 15 min foc mic.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

nu incingeti cuptorul...aprindeti focul cu 3-4 min inainte sa introduceti tava

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele de toamna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

kamy 1

08.11.2010, 20:40

gaby...ms

Crista_Luca 1

28.11.2010, 22:34

si eu am facut ceva de genu ...sunt delicioase ...nu te mai poti opri din mancat

kamy 1

29.11.2010, 00:08

bune...bune...cris...ms

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta aperitiv cu branza, cascaval, marar si leurda