Pachetele "oltenesti"

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 17 Sep 2010 | 11744 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 300g carnaciori oltenesti
  • mustar
  • 1 galbenus de ou
  • 2 castraveciori in otet
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele "oltenesti":

se intinde foaia de aluat, se taie in patrate (marimea o alegi tu).fiecare patratel se unge cu mustar si deasupra se aseaza o bucatica de carnacior si o feliuta subtire de castravecior,se presara putin piper si se pliaza sub forma de plic.se ung cu galbenus de ou si se introduc in cuptorul incins si se lasa 30 minute sa se rumeneasca.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele "oltenesti"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarte aperitiv cu rosii in foietaj