Paine cu bere

de divainbucatarie in Piine, 11 Noi 2010 | 7717 vizualizari

 

Pentru o seara a baietilor, la un meci de fotbal in fata televizorului, merg perfect niste gustari langa o paine cu bere.

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingura bicarbonat de sodiu
  • 2 linguri de miere de albine
  • 375 ml bere
  • 20 g unt topit
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu bere:

Incalzim cuptorul la 190°C. Folosim o tava de copt cozonac (10 cm x 20 cm) unsa cu ulei si tapetata cu faina. Într-un castron amestecam ingredientele uscate si apoi adaugam mierea. Turnam berea peste faina şi amestecam. Punem aluatul in tava de copt si coacem 40 de minute, pana cand coaja este maro deschis. Periem painea cu unt topit si o mai coacem 3 minute. Asta e tot! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]