Paine cu bere

de divainbucatarie in Piine, 11 Noi 2010 | 7756 vizualizari

 

Pentru o seara a baietilor, la un meci de fotbal in fata televizorului, merg perfect niste gustari langa o paine cu bere.

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingura bicarbonat de sodiu
  • 2 linguri de miere de albine
  • 375 ml bere
  • 20 g unt topit
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu bere:

Incalzim cuptorul la 190°C. Folosim o tava de copt cozonac (10 cm x 20 cm) unsa cu ulei si tapetata cu faina. Într-un castron amestecam ingredientele uscate si apoi adaugam mierea. Turnam berea peste faina şi amestecam. Punem aluatul in tava de copt si coacem 40 de minute, pana cand coaja este maro deschis. Periem painea cu unt topit si o mai coacem 3 minute. Asta e tot! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]