Paine cu faina de secara, faina neagra si seminte de in

de Ina in Piine, 19 Dec 2011 | 8926 vizualizari

 

Asa-l intampin eu pe bucataras.ro la cei 3 ani ai sai : cu paine calda si sare :)
La Multi Ani ! >:D

 

INGREDIENTE

  • 305 ml apa
  • 1,5 lingurite cu sare
  • 1 lingura cu zahar
  • 2 linguri cu lapte praf
  • 240 g faina alba
  • 120 g faina neagra
  • 120 g faina de secara
  • 1,5  lingurite cu drojdie uscata
  • 50 g seminte de in
  • 50 g seminte de susan
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu faina de secara, faina neagra si seminte de in:

 

  Punem in masina de facut paine ingredientele, in ordinea inscrisa, mai putin semintele.  Se alege meniul de paine taraneasca si apasam butonul start.  Cand masina scoate un beep ( dupa cca 13 minute de la pornire ), adaugam semintele de in si susan. 

  Faina de secara va face ca painea sa aiba o textura buretoasa, aerata si o va mentine proaspata mult timp. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu faina de secara, faina neagra si seminte de in" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (18)

La Ancuta 1

20.12.2011, 19:15

se pare ca am fost pe acelasi gand
Foarte frumoasa painica

Cris2711 1

20.12.2011, 21:12

ce bunatate

kamy 1

22.12.2011, 00:29

ce-mi doresc si eu o mas de facut paine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chifle aromate