Paine cu kaizer

de Lau in Piine, 3 Apr 2011 | 5970 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 2 lingurite zahar
  • apa pentru framantat
  • 300 g kaizer
  • 1 ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu kaizer:

Se face maiaua din drojdie,un praf de sare si unul de zahar,2 linguri de apa si 1 de faina.

Se lasa 15 min sa faca basici dupa care se framanta coca.

Se lasa o ora la dospit dupa care se intinde o foaie dreptunghi,se cresteaza marginile.

In mijloc se adauga kaizer dupa care se impatureste painea,se aseaza in tava unsa, se unge cu ou si se da la cuptor pana se rumeneste

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu kaizer" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paine cu rosii si busuioc