Paine cu smochine

de adnia in Piine, 7 Apr 2013 | 3143 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -100 ml apa calduta
  • -1 plic drojdie uscata (7 gr)
  • -sare dupa gust
  • -50 ml ulei de masline
  • -25 ml ulei
  • -faina cat cuprinde
  • -50 gr. Smochine deshidtratate taiate marunt
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu smochine:

Am amestecat bine toate ingredientele, obtinand un aluat elastic, pe care l-am lasat la crescut cca 1 ora. Apoi am format painea rotunda si am asezat-o in tava tapetata cu hartie de copt. Am mai lasat la crescut intr-un loc caldut si ferit ce curent inca 1 ora, dupa care am bagat-o in cuptor,la foc mediu. Am lasat sa se coaca pana a trecut testul scobitorii. Dupa ce s-a copt, am lasat-o la racit pe un gratar. A iesit foarte pufoasa si gustoasa...o adevarata placere pt. simturi!

Enjoy!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu smochine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Sim0na 1

08.04.2013, 14:33

N-am mancat niciodata..

adnia 1

09.04.2013, 15:04

e gustoasa

DulciuriSiNuNumai 1

09.04.2013, 16:29

Tare interesant!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine cu faina integrala de secara si tarate de grau