Paine inimioara

de nadina73 in Piine, 11 Apr 2010 | 4021 vizualizari

 

foarte pufoasa

 

INGREDIENTE

  • 750 g faina
  • 360 ml apa calduta
  • 1 cub drojdie 20g
  • 1 lingurita sare
  • 2 lingurite zahar brun
  • 80 g unt topit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine inimioara:

Se ameteca drojdia cu apa calduta si zaharul pana se dizolva bine apoi se pune in masina de paine peste faina si untul topit,se lasa la framanatat si dospit apoi se pune in tava si se se mai lasa sa creasca15-20 minute. Se unge cu putin ulei sau miere de albine si se pune la cuptor pentru 35 minute la 160 grade

Foarte foarte pufoasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine inimioara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

nadina73 1

12.04.2010, 13:32

da medioto asa e forma tavi de inima ,multumesc mult

mariac 1

13.04.2010, 10:21

ce frumoasa e char ca e o inima frumoasa

nadina73 1

14.04.2010, 22:33

da buni asa e tava in forma de inima,e pt voi toti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine foarte pufoasa cu ulei de masline si iaurt