Painici italiene (Ciabatta)

de ionela1987 in Piine, 18 Mar 2011 | 7739 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • faina 500 grame
  • 7 grame drojdie uscata
  • 10 ml. ulei de masline
  • 200 ml. apa calduta
  • 1 ou
  • sare
  • oregano
  • masline fara samburi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Painici italiene (Ciabatta):

Intr-un castron se amesteca ingredientele, se lasa la crescut 30 minute.

Apoi se imparte aluatul in 4 si se formeaza 4 painici.

Se presara faina si se cresteaza.

Se introduc la cuptor pentru 20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Painici italiene (Ciabatta)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]