Pancove din aluat de paine

de mirela0911 in Mancaruri de post, 30 Aug 2011 | 10884 vizualizari

 

Si pentru ca mi-a ramas aluat de la rulada cu branza, am zis sa fac cateva pancove, foarte bune pentru o zi de post.

 

INGREDIENTE

  • 500g faina alba
  • 20g drojdie proaspata
  • sare
  • apa cat cuprinde
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pancove din aluat de paine:

Se face un aluat din faina, sare, drojdie si apa, se framanta pana obtinem un aluat omogen si elastic. Se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.

Intr-o cratita se pune ulei la incins. Cu mana umeda rupem din aluat o bucatica si o intindem cu mana tragand de capete si invartind aluatul in mana. Se pune in uleiul incins si se prajeste pe o parte si pe cealalta.

Se scot pe servetele pentru a lua surplusul de ulei. Se servesc caldute cu gem, zahar, miere, cu ce doriti. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pancove din aluat de paine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosi sau pancove