Pancove trandafir-gogosi

de Michelle in Prajituri, 9 Ian 2010 | 9251 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ptr 30 bucati:
  • 3 oua
  • 100 gr zahar
  • sare
  • un cub drojdie
  • o cana cu lapte
  • coaja de lamaie
  • esenta(de care doriti)
  • 100 ml ulei
  • faina cat cuprinde
  • un albus
  • dulceata de visine pentru decor sau zahar pudra
 
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pancove trandafir-gogosi:

Se face un aluat nelipicios din ingrediente,se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul,apoi se intinde foaie si se taie 3 dimensiuni de discuri.

uniti discurile cu ajutorul albusului batut,(albusul se pune doar in mijlocu discului),se apasa cu degetul peste cele 3 discuri (in mijloc) se taie in patru dar nu de tot

si se mai lasa cca 10 min la crescut.Incingem ulei ,le prajim

si apoi le glazuram cu dulceata de visine sau le pudrati cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pancove trandafir-gogosi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

gugugh 1

11.11.2010, 19:23

sunt mare fana a gogosilor, si eu am facut o data aceasta forma , e de mare efect

Michelle 1

14.11.2010, 22:25

elena1988 1

02.02.2011, 16:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu iaurt si alune