Pandispan cu capsuni la slow cooker Crock-Pot 6 L

de Oana in Slow Cooker, 26 Mai 2015 | 6631 vizualizari

 

A iesit delicios si tare pufos!

 

INGREDIENTE

    • oua- 4 buc
    • zahar pudra- 4 linguri
    • faina- 4 linguri
    • praf de copt- 1 lingurita
    • zeama de lamaie- 1 lingurita
    • un praf de sare
    • coaja rasa de la o lamaie
    • extract de vanilie- o lingurita
    • capsuni- 200 gr
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu capsuni la slow cooker Crock-Pot 6 L:

  • Mixati galbenusurile cu zaharul pudra pana isi tripleaza volumul si se albesc

  • Adaugati coaja de lamaie si extractul de vanilie

  • Adaugati faina amestecata cu praful de copt, putin cate putin, si amestecati usor

  • Mixati albusurile cu un praf de sare si zeama de lamaie pana obtineti o bezea tare

  • Puneti albusurile treptat peste galbenusuri, amestecand cu o spatula, de jos in sus, pana obtineti o compozitie pufoasa si omogena

  • Puneti vasul de la slow cooker-ul Crock-Pot 6 l hartie de copt si turnati compozitia

  • Adaugati deasupra capsunile taiate

  • Setati pe modul de gatire Low si setati timpul la 3 ore

  • Cand prajitura este coapta lasati-o la racit si pudrati-o cu zahar pudra

 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

din cand in cand este bine sa stergeti capacul pe interior de aburii care se vor forma

2

rotiti de cateva ori vasul de copt pentru a obtine o prajitura coapta uniform

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu capsuni la slow cooker Crock-Pot 6 L" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu ciuperci si bulgur-de post