Pandispan cu rahat

de Rahela Velicu in Prajituri, 29 Aug 2016 | 5826 vizualizari

 

Un pandispan foarte pufos, delicios cu rahat si cu nuca pe care l-am facut din cauza ca s-au strans iarasi albusuri multe in frigider :) Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/pandispan-din-albusuri-cu-rahat-si-nuca/

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
    • 7 albusuri
    • 250 g zahar
    • 250 g faina
    • 2 linguri de ulei
    • 1 plic de praf de copt
    • coaja rasa de la 1 lamaie
    • 4-5 cuburi de rahat
    • nuca taiata mai mare
    • zahar pudra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu rahat:

Mai intai am mixat albusuile de la temperatura camerei cu zaharul pana au devenit o bezea tare. Am adaugat faina treptat cu praful de copt si uleiul si am amestecat cu o lingura de lemn. Rahatul l-am taiat cuburi, nuca am maruntit-o , dar mai grossier si le-am amestecat in compozitie.

Turnam compozitia in 2 tavi tapetate cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 30-35 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

Se pudreaza cu zahar pudra si se lasa la racit.

Se feliaza dupa marimea dorita.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti adauga si fructe confiate, stafide sau orice doriti voi.

2

Puteti sa-l faceti tigrat cu cacao.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]