Pandispan cu visine

de adry88 in Prajituri, 9 Mai 2013 | 7992 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1 cana de faina
  • 5 linguri ulei
  • 1 cana de zahar
  • 1 praf de sare
  • 1/2 praf de copt
  • visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine:

Se separa albusurile de galbenus si se mixeaza albusurile cu un praf de sare pana devine spuma,adaugam zaharul si mixam pana se topeste zaharul,

Separat in alt bol mixam galbenusurile cu uleiul pana se albesc,adaugam peste albusuri si omogenizam cu o lingura,adaugam faina  treptat(amestecata cu praful de copt)omogenizam bine cu miscari de jos in sus,

Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt,si visinele scurse de zeama si fara samburi,

Dam tava la cuptor pana trece testul cu scobitoarea

TIPS-URI

1

cana este de 200 g

2

eu am pus 1/2 din compozitie dupa care am adaugat visine si restul de compozitie,deasupra iara visine

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]