Pandispan cu visine

de Criss in Prajituri, 30 Iun 2014 | 12148 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru o tava mare (25/35)
  • 7 oua
  • 4 linguri apa clocotita
  • 4 linguri ulei
  • 300 g zahar
  • 300 g faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 500 g visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine:

Visinele se spala, se scot samburii si se pun intr-o strecuratoare sa se scurga surplusul de zeama. Albusurile se bat spuma, se adauga apoi alternativ zaharul, zaharul vanilat si apa clocotita si se bat in continuare pana se topeste zaharul si rezulta o bezea ferma si lucioasa. Se adauga apoi galbenusurile si uleiul, apoi se lasa mixerul deoparte si se adauga faina amestecata cu praful de copt, amestecand cu o lingura sau cu o spatula de sus in jos. Compozitia rezultata se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se pun deasupra visinele si se coace prajitura aproximativ 35-40 minute, pana cand trece testul cu scobitoarea. Visinele se pot da si prin faina si astfel nu se vor lasa la fundul tavii. Eu sincer am uitat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 1000 lei
1499.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

30.06.2014, 20:40

Rocsi 1

30.06.2014, 21:26

Iau cateva bucati pentru ca este prea bun!

Criss 1

01.07.2014, 05:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]