Pandispan cu visine

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 2 Mai 2015 | 7237 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 8 linguri ulei
  • 2 cani de zahar
  • 8 linguri de apa
  • 2 cani faina
  • 3-4 linguri cacao
  • 300 g visine fara samburi
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine:

Separam albusurile de galbenusuri. Punem pe foc zaharul cu apa, lasam sa fiarba pana se face un sirop. Albusurule se bat spuma. Se aduga treptata siropul  fierbinte. Galbenusurile se freaca cu uleiul, apoi se adauga peste albusuri. Adaugam faina  amestecand usor.

Un sfert din compozitie il  amestecam cu 3-4 linguri de cacao. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, apoi compozitia cu cacao. Cu coada unei lingurite amestecam putin cele doua compozitii.

Deasupra aruncam din lol in loc visinele. Introducem in cuptorul preincalzit. Facem testul cu scobitoarea. Cand este rece radem ciocolata deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine