Pandispan in forme de briose

de roxana_simona in Dulciuri, 7 Iul 2016 | 9290 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 150 g zahar
  • 6 oua
  • 5 linguri ulei
  • esenta de rom
  • 1 lingura de cacao
  • un praf de sare
  • 2 plicuri zahar vanilat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan in forme de briose:

Separăm albusurile de galbesnusuri.

Batem albusurile cu zahărul si praful de sare până se întăresc ca o bezea.

In alt bol amestecăm galbenusurile cu uleiul, esenţa de rom, coaja de lămâie și albusurile bătute spuma.

Împărţim in două părţi egale și in una punem lingura de cacao.

Punem compozitia fara cacao cam jumatate de briose,dupa care adaugam din compozitia colorata.

Dăm la cuptorul preincalzit 20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan in forme de briose" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu rahat