Pandispan in forme de briose

de roxana_simona in Dulciuri, 7 Iul 2016 | 9528 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 150 g zahar
  • 6 oua
  • 5 linguri ulei
  • esenta de rom
  • 1 lingura de cacao
  • un praf de sare
  • 2 plicuri zahar vanilat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan in forme de briose:

Separăm albusurile de galbesnusuri.

Batem albusurile cu zahărul si praful de sare până se întăresc ca o bezea.

In alt bol amestecăm galbenusurile cu uleiul, esenţa de rom, coaja de lămâie și albusurile bătute spuma.

Împărţim in două părţi egale și in una punem lingura de cacao.

Punem compozitia fara cacao cam jumatate de briose,dupa care adaugam din compozitia colorata.

Dăm la cuptorul preincalzit 20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan in forme de briose" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]