Pangasius pane cu garnitura de cartofi natur

de marieta in Pangasius, 8 Aug 2011 | 6129 vizualizari

 

Ai mei au spus ca e bun!!! Eu nu mananc peste!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file de pangasius,
  • 2 catei de usturoi,
  • 4 oua,
  • faina alba,
  • 50ml lapte,
  • ulei,
  • cartofi,
  • sare,
  • 1 lingura unt,
  • piper,
  • patrunjel verde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius pane cu garnitura de cartofi natur:

Mod de preparare pentru pangasius pane cu garnitura de cartofi natur:

Pestele se taie in bucati potrivite, se sareaza, se pipereaza. Se bat ouale cu sare, piper, cateii de usturoi dati pe razatoare, laptele si faina sa iasa ca aluatul de clatite.

Se pune ulei la incins, se dau bucatile de peste prin aluat si se pun in uleiul incins, prajindu-se la foc mijlociu ca sa se patrunda bine. Se scot pe servetele absobante.

Cartofii se curata si se fierb in apa cu sare. Fierti se scurg, se pune o lingura de unt si patrunjel verde tocat. Se serveste pestele cu cartofii natur si lamaie.

Pangasius pane cu garnitura de cartofi natur se poate servi si cu sos vinegreta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius pane cu garnitura de cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

MIUTA 1

09.08.2011, 16:48

arata bine

marieta 1

11.08.2011, 20:59

eu nu mananc peste de nici un fel.sunt alergica si nu pot pune gura pe el,desi imi este indicat fiindca contine omega3.te inteleg deci draga mea onesta!!!!!!!!!!!

deyutzky 1

11.08.2011, 21:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]