Panna Cotta cu sirop de visine si gem de caise

de alilianaa in Prajituri, 10 Feb 2013 | 4309 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml smantana dulce
  • 200 ml lapte
  • 4 linguri zahar
  • zahar vanilat
  • un plic gelatina
  • 20 ml apa
  • esenta de rom
  • sirop de visine
  • gem de caise
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna Cotta cu sirop de visine si gem de caise:

Ingredientele trebuie sa fie reci. 

Am pus intr-un vas pe aragaz smantana, laptele , zaharul si aromele. Au fost incalzite, dar nu sa dea in clocot. Paralel cu aceasta operatie am pus la hidratat gelatina de la un plic in 20ml apa. Cand aceasta a fost hidratata bine am amestecat-o cu lichidul fierbinte si am amestecat foarte bine. Compozitia rezultata am pus-o in forme (eu in cesti). Cestile le-am udat putin inainte. Am realizat o baza din gem de caise si sirop de visine peste care am pus compozitia. Am dat la rece pentru doua ore. 

Am obtinut un desert extraordinar de bun in doua variante.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna Cotta cu sirop de visine si gem de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]