Papagal la tigaie

de gaby_duceag in Mancaruri cu carne, 4 Iun 2010 | 12815 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • una bucata papagal frumos colorat
  • cateva floricele drept garnitura
  • o tigaie
  • paie
  • un chibrit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papagal la tigaie:

Se deschide site-ul bucataras.ro.

Veselie, voie buna, gasca faina, retete de nota 10 si hop, apare un papitoi colorat care te innebuneste cu holla, holla, holla; vine repede si-si baga nasu' unde citesti tu, dai sa accesezi ceva si el se baga-n seama promitandu-ti o vara de vis, te urmareste daca esti cuminte..eee....nu se poate asa...

Te gandesti rapid ce sa faci.

S-o contactezi pe Epu'...n-are timp, sta cu bebitza, pe Ela...tre' sa-si termine paharul cu pepsi, ..Nadina...face bezele cu Bebe...Ina, elimina rozmarinu', Sefu'...e ocupat cu directivele :))) ...asa ca iei frumusel papagalul si-l frigi de viu.

Asta garanteaza pastrarea unei culori apetisante.

Asezi frumusel cateva paie, iei un chibrit , dai foc, asezi tigaia si plasezi papagalul

Asezonezi cu cateva flocirele colorate si cina e gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papagal la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umplut cu sos de rosii