Papanasi cu smantana si ciocolata

de gaby_duceag in Dulciuri, 27 Feb 2013 | 7773 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr branza de vaci
  • 200 gr faina
  • 50 gr gris
  • o lingurita praf de copt
  • 2-3 linguri zahar
  • coaja rasa de lamaie
  • un plic zahar vanilat
  • doua oua
  • sare
  • +
  • ulei pentru prajit
  • smantana si Nutella pentru servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi cu smantana si ciocolata:

Amesteca intr-un bol toate ingredientele pentru papanasi.

Pe blatul infainat framanta cu mana aluatul dandu-i forma de sul. Rupe 1/8 din sul iar restul taie-l in 10 rondele egale.Trece degetul mare prin mijlocul fiecarei rondele formand o gaura in mijlocul fiecarui papanas. Din aluatul ramas formeaza 10 bilute.

Incinge bine uleiul si plonjeaza pe rand papanasii si bilutele formate.

Pune pe farfurie cate o lingurita de smantana in locul in care vei aseza papanasul fierbinte, aseaza papanasul  apoi pune o lingurita crema de ciocolata si deasupra biluta de aluat prajita.

Poti servi si cu dulceata, simpli  sau doar cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu smantana si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Melci din foietaj cu branza de vaci